Villa Kraljica

Villa Kraljica

Prvi objekat našega domaćinstva. Ideja vodilja da ovaj objekat bude u drugačijem stilu, da sav enterijer bude od prirodnih materijala sa fokusom na drvo bez skupocjenih detalja. Naši gosti posebno vole ovaj objekat jer kako kažu u njemu je odmor zagarantovan. Objekat je na dvije etaže a izgrađen 2009 godine. Raspolaže sa 19 ležajeva raspoređenih u 5 soba. Odiše spojem skromnosti, vrhunske elegancije i udobnosti, te moderne tehnologije: u potpunosti klimatiziran, sa besplatnim WLAN internet pristupom i TV servisom. U svom sastavu ima zatvorenu terasu na koju smo posebno ponosni.

Villa "Kraljica"

Vikendica "Kraljica" je autenticna vikendica Vlašića, kakvih je sve manje na ovoj planini. Predviđena je za komforan boravak do 19 osoba, u dva lijepo opremljena dijela vikendice.

Osoblje recepcije govori bosanski i engleski jezik te će rado gostima pomoći isplanirati boravak.

0
Ležajeva
0
Funkcionalna kuhinja
0
Zatvorena terasa

Vila Kraljica

Udobnost, ugođaj, zadovoljstvo, funkcionalnost, razlozi su zbog kojih ovu kućicu toplo preporučujemo našim gostima!

Udoban dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlacenje (mogucnost spavanja 2 osobe) i el.kaminom, kao i trpezarijski dio sa stolom za 6 osoba dvije spavace sobe (soba 1: dva singl kreveta; soba 2 ili porodicna soba: jedan dupli krevet 1 pomocni singl krevet jedan pomocni krevet u predsoblju na spratu (izmedju dvije spavaće sobe) kuhinja sa potrebnim inventarom (frižider, šporet, mikrovalna pećnica, posuđe) kupatilo sa tus kabinom i wc dječiji kutak sa igračkama el. kamin za potpun ugođaj parking ispred kuće obezbijeđen centralno grijanje Pay TV i DVD sa kolekcijom filmova pet friendly (uz nadoknadu i odgovornost gosta)

Privatnost
Udobnost
Funkcionalnost