Villa Krajina 2

Villa Krajina 2

Vila Krajina 2 je izgradjena u tri etaže. U prizemlju je smješten hodnik sa skijašnicom, kupatilo, kuhinja koja je potpuno i moderno opremljena: mašina za sudje, pećnica, posudje itd, zatim trpezarija, te dnevni boravak sa kaminom. U dnevnom boravku nalazi se ugao na razvlacenje gdje mogu spavati 2 osobe. Na drugoj etaži su smještene tri spavaće sobe. Na trećoj etaži se nalazi "kraljevska" spavaća soba.

Villa Krajina 2

I da ne zaboravimo - ne plašite se zime jer imamo centralno grijanje, za ljubitelje dobrog televizijskog programa kablovsku tv, te wi -fi internet.Dakle, zamislite Vaš dan nakon napornog skijanja: topla i udobna vikendica sa svim što Vam treba, kamin i vino ukoliko želite malo čarolije, te miris borovine i udobni kreveti...planinski snovi! Korak po korak otkrivat ćete ljepotu jednog ugodnog kutka, kojeg naši stari gosti nazvaše - Planinski snovi.

0
Ležajevi
0
Vlastiti parking
0
Centralno gijanje

Vila Krajina 2

Odlican porodicni apartman u koji se nasi dragi gosti uvijek rado vracaju. Dnevni boravak sa trpezarijom i kompletno opremljenom kuhinjom (masina za sudje). Dvokrevetna spavaca soba sa francuskim lezajem, i el.kaminom. Druga dvokrevetna soba sa dva singl lezaja. Dvoriste

Gostoprimstvo
Privatnost
Zadovoljstvo