Villa Krajina 1

Villa Krajina 1

Ova vikendica uključuje besplatan WiFi, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, perilicu rublja te kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom , a takođe nudi vrt, opremu za roštilj i besplatno privatno parkiralište. U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima poput biljara i skijanja.

Mlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu. U sklopu vikendice Krajina dostupni su spremište za skije i usluga najma automobila. Najbliža zračna luka, Međunarodna zračna luka Banja Luka, udaljena je 71 km. Uz nadoplatu je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke.

Villa Krajina 1

Sastoji se od prizemlja ,sprat i potkrovlje. Potkrovlje je opremljeno sa 5 ležajeva. Sprat ima dvije zasebne sobe od toga jedna soba sa dva para kreveta na kat (4 ležaja) kao i plakar a druga soba posjeduje bračni ležaj 2x2 , krevetić za dijete kao i plakar. Na istom spratu nalazi se i kupatilo. Prizemlje ima kupatilo ,dnevna soba sa ugaonom sećijom ,trpezarija i kuhinja. Pored toga posjeduje kamin na pelet koji je povezan sa centralnim grijanjem. Iz dnevne sobe izlazi se u još jednu dnevnu sobu / salu koja je 80% u staklu iz koje se pruža predivan pogled na okolni pejzaž. Ispred samog objekta nalazi se pecara ( kamin za roštilj ) kao i vrtni stol i klupe.

Top lokacija: Visoko ocijenili nedavni gosti (9,3)

U sklopu objekta dostupan je besplatni privatni parking

Poduzete su dodatne mjere u vezane za zdravlje i higijenu, što pokazuje da nam je vaša sigurnost na prvom mjestu.

Sredstvo za dezinfekciju ruku (sve jedinice)

Svi su tanjuri, pribor za jelo i ostali pribor dezinficirani