SEOSKO DOMAĆINSTVO VLAŠIĆ ODMOR

LACKY

Vikend kuća “LACKY” je objekat izgrađen 2021. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 1 spavaću sobu, i jedno kupatila. U potpunosti opremljen sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala..

More »

APARTMAN

Apartman“VLAŠIĆ ODMOR” se nalazi u objektu Vikend kuće “Kraljica”. Posjeduje 1 spavaću sobu, i jedno kupatila. Idealan za parove. U potpunosti opremljen sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

MICRO

Vikend kuća “MICRO” je objekat izgrađen 2022. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 1 spavaću sobu, i jedno kupatila. U potpunosti opremljen sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

UNA

Vikend kuća “UNA” je objekat izgrađen 2021. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 2 spavaće sobe, dva kupatila i veliku terasu. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRAJINA 3

Vikend kuća “Krajina3” je objekat izgrađen 2021. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 2 spavaće sobe, i dva kupatila. U potpunosti opremljena sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRAJINA 5

Vikend kuća “KRAJINA 5” je objekat izgrađen 2020. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 2 spavaće sobe, i dva kupatila. U potpunosti opremljen sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRALJICA

Vikend kuća “Kraljica” je objekat izgrađen 2009. godine, a renoviran 2021. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 5 spavaćih soba, zatvorenu terasu sa roštiljem. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

AJLA

Vikend kuća “AJLA” je objekat izgrađen 2021. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 4 spavaće sobe, dva kupatila i veliku terasu. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

VLAŠIĆ ODMOR

Vikend kuća “VLAŠIĆ ODMOR” je objekat izgrađen 2017. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 5 spavaćih soba, bazen i saunu. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRAJINA 2

Vikend kuća “Krajina2” je objekat izgrađen 2017. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 3 spavaće sobe, dva kupatila, terasu sa roštiljem . U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRAJINA 4

Vikend kuća “Krajina4” je objekat izgrađen 2021. godine. Udaljena od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 2 spavaće sobe, terasu, dva toaleta  i jacuzzy. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

KRAJINA 1

Vikend kuća “KRAJINA 1” je objekat izgrađen 2017. godine. Udaljen od Babanovca 2,5 kilometara. Posjeduje 3 spavaće sobe (11 ležajeva), i dva kupatila. U potpunosti opremljena kuhinja i dnevni boravak sa svim što je potrebno za kvalitetan odmor. Obezbjeđen privatni parking, besplatan WiFi i IPTV sa preko 2000 kanala.

More »

PDF brošura

Pogledajte PDF prezentaciju naših objekata.

DOWNLOAD

KONTAKT

Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

KONTAKT